żeby nie połamć zaczepów
Lakiernia blacharnia w Wawa i okolice [ASO]
Zwiń
X
-
Lakiernia blacharnia w Wawa i okolice [ASO]
Poszukuję takowy zakład po spotkaniu dzisiaj z Fordem Focusem :/
Nie chcę żeby mi spartolili samochód, więc gdzie i kogo polecacie.BLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12k
-
-
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
ASO musi być, bo gwarancja :/ !!!BLUELIGHT.PL
Komentarz
-
-
aha, porozmawiaj z kolegą suchy on robił przód w ASO na Ursynowie i jest chyba zadowolonyASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkłodiASO musi być, bo gwarancja :/ !!!
Uprzedzam, że nie mam zdjęć bezpośrednio po dzwonie.Załączone plikiPerfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Długo ci trzymali furkę?BLUELIGHT.PL
Komentarz
-
-
No nic oddam do KOMETY. Będziemy wiedzieli czy dobrze naprawiają.BLUELIGHT.PL
Komentarz
-
-
Ja polecam ASO na Gruchacza. Sam tam oddałem swojego szkodnika do naprawy po dzwonie i jestem naprawde zadowolony z efektu koncowego jak i z czasu samej usługi (niecałe 2 tygodnie).
Być może Kometa korzysta z tego samego warsztatu co ci na Gruchacza?Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkłodiDługo ci trzymali furkę?
Zamieszczone przez suchyByć może Kometa korzysta z tego samego warsztatu co ci na Gruchacza?
Zamieszczone przez SkłodiNo nic oddam do KOMETY. Będziemy wiedzieli czy dobrze naprawiają.Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Ja mam zderzak, wzmocnienie zderzaka, lampa, prawy błotnik, prawy próg, może drzwi i kołpaczek.
Mam nadzieje, że geometria się nie rozsypała :/BLUELIGHT.PL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkłodiMam nadzieje, że geometria się nie rozsypała :/
Z tego co piszesz, to niedużo. Jeżeli drzwi ryśnięte tylko- na gwar. muszą wymienic (jak każdy nawet lekko uszkodzony element). Powinno by krócej niż u mnie, bo masz silnik "dośc typowy"- i jeżeli jakies plastiki potrzebne to bedą od ręki. Ja czekałem na pokrywę filtra powietrza ok. tygodnia. A najdłużej- na wyposażenie dodatkowe - pasy z napinaczami( wymiana 4 szt. + 2 poduchy). O konkretach rozmawiaj z kierem serwisu blacharskiego- p. Arkiem Śmiesznym. Bardzo miło, życzliwie i sensownie mnie się gadało...
Przy odbiorze- zwró uwagę na czystośc tapicerki, ogólne wykonanie itp.
Jak coś się nie spodoba (u mnie były 3 plamy na słupkach)- upiorą od ręki z przeprosinami i będzie ok. Odbiór będziesz miał na Płowieckiej, w siedzibie głównej- i tam zwróc uwage na wszystko.
Pozdrawiam- Arek
P.S. przepraszam za brak polskich liter gdzieniegdzie, ale coś mi z kompem wywaliło i muszę to dopiero naprawic. -A.Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Dziękuje, ale robótka już w nowym roku będzie :/ Mam nadzieje, że zdołam wymienić turbinę w drugiej furce do styczniaBLUELIGHT.PL
Komentarz
-
-
Ja naprawiałem autko w POLMOT (obecnie Połczynska) auto w koncu.
I polakierowanie zero zastrzezen.
Ale złożyć auta to oni nie umieją.
Błąd anteny, krzywo klapa tylna, halogen ktory sie poluzował.BLUELIGHT.PL
Komentarz
-
-
Witam Wszystkich,
Czy robił ktoś blacharkę w Auto-Blak na Ursynowie (Farbiarska). Mam wgnieciony próg na całej długości więc bez wycięcia i wspawania nowego się nie obejdzie. Mam do nich najbliżej dlatego pytam. Nie cierpię tracić auta z oczu i już cały się trzęsę, dlatego chciałbym wiedzieć czy są jakieś zastrzeżenia do AB Skoda.
Dziękuję i Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz